Gratis billet til Ringkøbing Biograf

Ringkøbing Biograf er hele Ringkøbing-Skjern Kommunes biograf.

100 points

Ringkøbing Biograf har to sale med henholdsvis 121 og 59 bløde sæder med masser af god plads til at nyde en forestilling. Begge sale er med certificerede Dolby Surround og fremstillet i THX godkendte materialer og konstruktion.

Ringkøbing Biograf holder Baby Bio, - og det er muligt at se 3D film ved brug af biografens 3D briller.

Gratis billet

Ringkøbing Biograf tilbyder dig som tilflytter til Ringkøbing-Skjern Kommune en gratis billet til en valgfri forestilling. Der tages forbehold for udsolgte forestillinger. Du kan se Ringkøbing Biografs aktuelle program her.

Ringkøbing Biograf er handicapvenligt indrettet med blandt andet handicaptoilet, teleslynge og plads til kørestole i begge sale.

Det er også muligt at leje Ringkøbing Biografs sale til en lukket forestilling eller et arrangement. Ringkøbing Biograf stiller tekniske udstyr og en operatør til rådighed.

Ringkøbing Biograf drives i høj grad af frivillige kræfter. Har du lyst til at blive en del af det fællesskab, så kontakt Ringkøbing Biograf. 

Ringkøbing Biograf

Nygade 30
6950 Ringkøbing
www.ringkobing-biograf.dk

Praktiske bemærkninger

Du forudbestiller din billet på Ringkøbing Biografs hjemmeside og betaler med din kvitteringsmail, når du henter billetten i biografen.