Få 45% rabat på "Colour Your Holiday - sightseeing in Ringkøbing-Skjern"

Lær din nye kommune at kende på en anderledes og kreativ måde.

100 points

Du har mulighed for at lære din nye kommune at kende ved at farvelægge kendte steder fra Ringkøbing-Skjern og læse deres historier.

Hver tegning sætter dig ind i stedets ånd og kultur, og fører dig og din familie til 30 forskellige steder i din nye kommune. Historierne er ikke kun på dansk, men også på engelsk og tysk.  Der er også en oversigtskort i bogen og en guide, som viser dig alle de steder, som du kan opleve.

Tegningerne og historierne er i to udgaver. En børneudgave fra 4-9 år med mere enkle motiver og historier og en udgave for større børn og voksne med mere komplekse tegninger og historier.

Rabat på malebog

AS Visuals tilbyder dig som tilflytter til Ringkøbing-Skjern Kommune 45% rabat på deres malebog ”Colour Your Holiday – Sightseeing in Ringkøbing-Skjern”

​AS Visuals

Ånumvej 28
6900 Skjern
www.as-visuals.dk

Praktiske bemærkninger: 

For at købe bogen skal du gå ind på www.as-visuals.dk og vælge den malebog, du ønsker.

I feltet "Din besked" skriver du din ordre nr. fra den kvittering du modtager pr. mail, når du har valgt alle dine fem tilbud på én gang. 

Herefter vil du modtage en opkrævning direkte fra firmaet. Afhentning/levering af malebogen aftales ligeledes direkte med www.as-visuals.dk